KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Sezai Karakoç İlkokulu

MURAT DEMİRCİ - MÜDÜR

1968 yılında Kahramanmaraş Göksun ilçesinde doğdu ilk orta ve lise öğrenimini Göksun da tamamladık tan sonra 1989 yılında Gazi üniversitesi İktisadi idari Bilimler fakültesi Çalışma Ekonomisi bölümüne girdi 1994 yılında mezun oldu üç yıl kadar ticaretle uğraştıktan sonra 1997 yılında Şanlıurfa Suruç ilçesine Öğretmen olarak Cumhuriyet İlköğretim okulunda göreve başladı Suruçta görev yaptığı süre zarfında Ticaret lisesi Mürşitpınar İlköğretim okulu Müdür vekilliği görevlerinde bulunduktan sonra Suruç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube müdürü 2000-2002 yılları arasında bulundu .

2003 yılı Mart Ayında Kahramanmaraş a tayını çıktı ve burada Çakallı Hasan Ağa ilköğretim okulunda öğretmenlik ardından 80.Yıl İlköğretim Okulunda bir yıl Pirireis İlköğretim okulunda dokuz yıl Müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu 2013 yılında Şekeroba Fatih İlkokulu Müdürlüğü ardından 2014 yılı Aralık ayında Kahramanmaraş Dumlupınar Şehit Haşim Yenigül İlk ve orta okulunda yaklaşık dokuz yıl müdür olarak görev yaptı zorunlu tayın nedeniyle 2023 yılı Eylül ayında Sezai Karakoç ilkokuluna Müdür olarak atandı halen bu görevine devam etmektedir.

Evli ve Dört çocuk sahibidir.